Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировини
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировини
|
|
| Creator |
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Неборак, Тетяна Григорівна |
|
| Subject |
Борошняні кондитерські вироби
бельгійські вафлі обліпихове пюре |
|
| Description |
Метою роботи є удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання сировини підвищеної біологічної цінності – обліпихового пюре.
|
|
| Publisher |
ПУЕТ
|
|
| Date |
2016-05-17T05:50:13Z
2016-05-17T05:50:13Z 2015-04 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2014-2015 навчального року
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3808 |
|
| Language |
ua
|
|