Запис Детальніше

Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировини

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання рослинної сировини
 
Creator Шелудько, Вікторія Миколаївна
Неборак, Тетяна Григорівна
 
Subject Борошняні кондитерські вироби
бельгійські вафлі
обліпихове пюре
 
Description Метою роботи є удосконалення технології бельгійських вафель за рахунок додавання сировини підвищеної біологічної цінності – обліпихового пюре.
 
Publisher ПУЕТ
 
Date 2016-05-17T05:50:13Z
2016-05-17T05:50:13Z
2015-04
 
Type Article
 
Identifier Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2014-2015 навчального року
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3808
 
Language ua