Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель
Sea buckthorn puree in belgian waffles technology |
|
Creator |
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Неборак, Тетяна Григорівна |
|
Subject |
Борошняні кондитерські вироби
бельгійські вафлі |
|
Description |
У статті розглянуто асортимент вафельних виробів у різних країнах світу. Охарактеризована харчова і біологічна цінність вафель. Досліджена можливість виробництва бельгійських вафель із додаванням обліпихового пюре.
|
|
Publisher |
Львів : «Ліга прес»
|
|
Date |
2016-05-17T06:33:52Z
2016-05-17T06:33:52Z 2015-04 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
«Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів» : [Текст] : Збірник матеріалів VIІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (Львів, 16-17 квітня 2015 р.) / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму. — Львів : «Ліга прес», 2015. — 189 с.
978-966-397-182-4 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3809 |
|
Language |
ua
|
|