Запис Детальніше

Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обліпихове пюре в технології бельгійських вафель
Sea buckthorn puree in belgian waffles technology
 
Creator Шелудько, Вікторія Миколаївна
Неборак, Тетяна Григорівна
 
Subject Борошняні кондитерські вироби
бельгійські вафлі
 
Description У статті розглянуто асортимент вафельних виробів у різних країнах світу. Охарактеризована харчова і біологічна цінність вафель. Досліджена можливість виробництва бельгійських вафель із додаванням обліпихового пюре.
 
Publisher Львів : «Ліга прес»
 
Date 2016-05-17T06:33:52Z
2016-05-17T06:33:52Z
2015-04
 
Type Article
 
Identifier «Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів» : [Текст] : Збірник матеріалів VIІ Всеукраїнської наук.-практ. конф. (Львів, 16-17 квітня 2015 р.) / Міністерство освіти і науки України, Львівський інститут економіки і туризму. — Львів : «Ліга прес», 2015. — 189 с.
978-966-397-182-4
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3809
 
Language ua