Капкейки підвищеної біологічної цінності
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Капкейки підвищеної біологічної цінності
|
|
Creator |
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Карпюк, Галина Степанівна |
|
Subject |
Капкейк
пюре із порічок |
|
Description |
З метою розширення асортименту капкейків підвищеної біологічної цінності розроблено рецептуру капкейків із сиром кисломолочним і пюре із червоних порічок.
|
|
Publisher |
Харків, ХДУХТ
|
|
Date |
2016-05-17T07:03:08Z
2016-05-17T07:03:08Z 2015-02 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2015. – Ч. 1. – 451 с.
УДК 640.43.001.76 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3812 |
|
Language |
ua
|
|