Запис Детальніше

Капкейки підвищеної біологічної цінності

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Капкейки підвищеної біологічної цінності
 
Creator Шелудько, Вікторія Миколаївна
Карпюк, Галина Степанівна
 
Subject Капкейк
пюре із порічок
 
Description З метою розширення асортименту капкейків підвищеної біологічної цінності розроблено рецептуру капкейків із сиром кисломолочним і пюре із червоних порічок.
 
Publisher Харків, ХДУХТ
 
Date 2016-05-17T07:03:08Z
2016-05-17T07:03:08Z
2015-02
 
Type Thesis
 
Identifier Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2015. – Ч. 1. – 451 с.
УДК 640.43.001.76
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3812
 
Language ua