Запис Детальніше

Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировини

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировини
 
Creator Шелудько, Вікторія Миколаївна
Неборак, Тетяна Григорівна
 
Subject Якість
бельгійські вафлі
 
Description Розробка технології вафельних виробів, збагачених біологічно активними речовинами, дозволить регулювати якість асортименту продуктів функціонального призначення, що сприятиме поліпшенню здоров'я населення України.
 
Publisher ПУЕТ, Полтава
 
Date 2016-05-17T08:18:10Z
2016-05-17T08:18:10Z
2015-03-25
 
Type Thesis
 
Identifier Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : мате-ріали IІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 25–26 бер. 2015 року). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 355 с.
978-966-184-198-6
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3816
 
Language ua