Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировини
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Управління якістю бельгійських вафель з використанням рослинної сировини
|
|
Creator |
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Неборак, Тетяна Григорівна |
|
Subject |
Якість
бельгійські вафлі |
|
Description |
Розробка технології вафельних виробів, збагачених біологічно активними речовинами, дозволить регулювати якість асортименту продуктів функціонального призначення, що сприятиме поліпшенню здоров'я населення України.
|
|
Publisher |
ПУЕТ, Полтава
|
|
Date |
2016-05-17T08:18:10Z
2016-05-17T08:18:10Z 2015-03-25 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : мате-ріали IІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 25–26 бер. 2015 року). – Полтава : ПУЕТ, 2015. – 355 с.
978-966-184-198-6 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3816 |
|
Language |
ua
|
|