Запис Детальніше

Зниження енергетичної цінності маффінів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зниження енергетичної цінності маффінів
 
Creator Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ряшко, Галина Михайлівна
 
Subject Маффіни
енергетична цінність
 
Description Одним із перспективних напрямів зниження енергетичної цінності маффінів є заміна частини висококалорійних продуктів на овочеве пюре.
 
Publisher ПУЕТ, Полтава
 
Date 2016-05-17T08:29:41Z
2016-05-17T08:29:41Z
2014-11
 
Type Thesis
 
Identifier Збірник матеріалів Міжнародної науково-практична конференції " Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу"
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3817
 
Language ua