Зниження енергетичної цінності маффінів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зниження енергетичної цінності маффінів
|
|
Creator |
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Ряшко, Галина Михайлівна |
|
Subject |
Маффіни
енергетична цінність |
|
Description |
Одним із перспективних напрямів зниження енергетичної цінності маффінів є заміна частини висококалорійних продуктів на овочеве пюре.
|
|
Publisher |
ПУЕТ, Полтава
|
|
Date |
2016-05-17T08:29:41Z
2016-05-17T08:29:41Z 2014-11 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Збірник матеріалів Міжнародної науково-практична конференції " Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчових виробництв, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу"
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3817 |
|
Language |
ua
|
|