Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості
|
|
| Creator |
Козак, Вікторія Миколаївна
Бородай, Анжела Борисівна |
|
| Subject |
цукрове печиво
якість |
|
| Description |
Рассмотрен вопрос качества сахарного печенья во время хранения. Показано влияние вторичных продуктов пищевой промышленности на сох-ранность печенья.
|
|
| Publisher |
АПК Информ
|
|
| Date |
2016-05-18T06:22:15Z
2016-05-18T06:22:15Z 2010-11 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Хранение и переработка зерна: Научно-практический журнал. – 2010. – № 11
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3842 |
|
| Language |
ua
|
|