Запис Детальніше

Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість і збереженість цукрового печива з додаванням вторинних продуктів харчової промисловості
 
Creator Козак, Вікторія Миколаївна
Бородай, Анжела Борисівна
 
Subject цукрове печиво
якість
 
Description Рассмотрен вопрос качества сахарного печенья во время хранения. Показано влияние вторичных продуктов пищевой промышленности на сох-ранность печенья.
 
Publisher АПК Информ
 
Date 2016-05-18T06:22:15Z
2016-05-18T06:22:15Z
2010-11
 
Type Article
 
Identifier Хранение и переработка зерна: Научно-практический журнал. – 2010. – № 11
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3842
 
Language ua