ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
The legumes in the pastry technology |
|
Creator |
Шелудько, Вікторія Миколаївна
|
|
Subject |
Борошняні кондитерські вироби
зернобобові культури |
|
Description |
У статті обґрунтовується доцільність використання зернобобових культур у харчуванні. Показано можливість використання гороху для розширення асортименту борошняних кондитерських виробів.
|
|
Publisher |
Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
|
|
Date |
2016-05-19T05:15:27Z
2016-05-19T05:15:27Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
ВІСНИК ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ІМЕНІ ПЕТРА ВАСИЛЕНКА “Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв”
УДК 664: 0025: 631. 563 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3846 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Технічні науки;131
|
|