Запис Детальніше

ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЗЕРНОБОБОВІ КУЛЬТУРИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
The legumes in the pastry technology
 
Creator Шелудько, Вікторія Миколаївна
 
Subject Борошняні кондитерські вироби
зернобобові культури
 
Description У статті обґрунтовується доцільність використання зернобобових культур у харчуванні. Показано можливість використання гороху для розширення асортименту борошняних кондитерських виробів.
 
Publisher Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка
 
Date 2016-05-19T05:15:27Z
2016-05-19T05:15:27Z
2012
 
Type Article
 
Identifier ВІСНИК ХАРКІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ІМЕНІ ПЕТРА ВАСИЛЕНКА “Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв”
УДК 664: 0025: 631. 563
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3846
 
Language ua
 
Relation Технічні науки;131