Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів
|
|
Creator |
Олійник, Наталія Вікторівна
Холод, Т.А. |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби, рослинна сировина, гарбузові вичавки, кекси
|
|
Description |
Метою статті є дослідження та обгрунтування впливу порошку із гарбузових вичавок у виробництві кексів для підвищення їх харчової цінності, виходу готових виробів та покращення структурно-механічних властивостей
|
|
Date |
2016-05-19T06:30:58Z
2016-05-19T06:30:58Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Збірник наукових статей магістрів,факультету харчових технологій,готельно-ресторанного и туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2013-2014 навчального року. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С 38-43
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3849 |
|
Language |
ua
|
|