Запис Детальніше

Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання порошку із гарбузових вичавок при виробництві кексів
 
Creator Олійник, Наталія Вікторівна
Холод, Т.А.
 
Subject борошняні кондитерські вироби, рослинна сировина, гарбузові вичавки, кекси
 
Description Метою статті є дослідження та обгрунтування впливу порошку із гарбузових вичавок у виробництві кексів для підвищення їх харчової цінності, виходу готових виробів та покращення структурно-механічних властивостей
 
Date 2016-05-19T06:30:58Z
2016-05-19T06:30:58Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Збірник наукових статей магістрів,факультету харчових технологій,готельно-ресторанного и туристичного бізнесу ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2013-2014 навчального року. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С 38-43
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3849
 
Language ua