Запис Детальніше

Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення раціональних режимів роботи хлібопекарських печей
 
Creator Олійник, Наталія Вікторівна
Ковальов, О.В.
Бурлака, О.М.
Федорів, В.М.
 
Subject Хлібопекарська піч, питома теплота, коефіцієнт, продуктивність
 
Description Мета статті установлення залежності температури відпрацьованих газів від продуктивності печі і визначення найбільш раціональної продуктивності для печей даного типу
 
Date 2016-05-19T07:05:00Z
2016-05-19T07:05:00Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Хлебопекарское и кондитерское дело / производственно-практический , рекламный журнал, Киев. – 2006. – С. 24-26
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3853
 
Language ua