Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробів
|
|
Creator |
Олійник, Наталія Вікторівна
|
|
Subject |
м'ясні січені вироби, гарбузове насіння, харчова цінність
|
|
Description |
Розлягуно питання отримання м'ясних січених виробів підвищеної харчової цінності з використанням як часткового замінника м'яса подрібненого гарбузового насіння
|
|
Date |
2016-05-19T07:18:22Z
2016-05-19T07:18:22Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: Зб. наук. праць / Харк. держ. Ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харків,2008. – Вип. 2 (8). – С. 174-182
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3855 |
|
Language |
ua
|
|