Запис Детальніше

Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нетрадиційної сировини в технологіях виробництва м’ясних січених виробів
 
Creator Олійник, Наталія Вікторівна
 
Subject м'ясні січені вироби, гарбузове насіння, харчова цінність
 
Description Розлягуно питання отримання м'ясних січених виробів підвищеної харчової цінності з використанням як часткового замінника м'яса подрібненого гарбузового насіння
 
Date 2016-05-19T07:18:22Z
2016-05-19T07:18:22Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: Зб. наук. праць / Харк. держ. Ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харків,2008. – Вип. 2 (8). – С. 174-182
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3855
 
Language ua