Запис Детальніше

Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів
 
Creator Олійник, Наталія Вікторівна
Будник, Ніна Василівна
 
Subject кісткова паста, м'ясних січених виробів
 
Description Розглянуто питання отримання м'ясних січених виробів функціонального призначення, підвищення їх біологічної цінності шляхом використання харчової кісткової пасти
 
Date 2016-05-19T07:24:00Z
2016-05-19T07:24:00Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: Зб. наук. праць / Харк. держ. Ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харків,2009. – Вип. 2 (10). – С. 403-411
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3856
 
Language ua