Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання харчової кісткової пасти у технологіях виробництва м‘ясних січених виробів
|
|
Creator |
Олійник, Наталія Вікторівна
Будник, Ніна Василівна |
|
Subject |
кісткова паста, м'ясних січених виробів
|
|
Description |
Розглянуто питання отримання м'ясних січених виробів функціонального призначення, підвищення їх біологічної цінності шляхом використання харчової кісткової пасти
|
|
Date |
2016-05-19T07:24:00Z
2016-05-19T07:24:00Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: Зб. наук. праць / Харк. держ. Ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харків,2009. – Вип. 2 (10). – С. 403-411
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3856 |
|
Language |
ua
|
|