Поживна цінність борошна гарбузового голонасінного
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поживна цінність борошна гарбузового голонасінного
|
|
Creator |
Олійник, Наталія Вікторівна
Шаповал, Н.В. Столярчук, Валентина Миколаївна |
|
Subject |
Борошняні кондитерські вироби, борошно гарбузове голонасінне, поживна цінність
|
|
Description |
Розглянуто питання використання борошна гарбузового голонасінного як нетрадиційної сировини під час виготовлення борошняних кондитерських виробів
|
|
Date |
2016-05-19T07:34:54Z
2016-05-19T07:34:54Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: Зб. наук. праць / Редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харк. держ. Ун-т харчування та торгівлі. –Харків,2007. – Вип. 2 (6). – С. 170-175
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3857 |
|
Language |
ua
|
|