Запис Детальніше

Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробів
 
Creator Олійник, Наталія Вікторівна
Скриль, А.Б.
 
Subject цистозіра, м'ясні січені кулінарні вироби
 
Description Створення рецептур м'ясних сісених виробів з більш збалансованим амінокислотним та мінеральним складом завдяки використання БАД
 
Date 2016-05-19T07:39:43Z
2016-05-19T07:39:43Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв(матеріали міжвузівської науково-практичної конференції). – Полтава РВЦ ПУСКУ, 2007.- С 118-120
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3859
 
Language ua