Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Підвищення харчової цінності м’ясних кулінарних виробів
|
|
| Creator |
Олійник, Наталія Вікторівна
Скриль, А.Б. |
|
| Subject |
цистозіра, м'ясні січені кулінарні вироби
|
|
| Description |
Створення рецептур м'ясних сісених виробів з більш збалансованим амінокислотним та мінеральним складом завдяки використання БАД
|
|
| Date |
2016-05-19T07:39:43Z
2016-05-19T07:39:43Z 2007 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Нові ресурсо- та енергозберігаючі технології харчових виробництв(матеріали міжвузівської науково-практичної конференції). – Полтава РВЦ ПУСКУ, 2007.- С 118-120
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3859 |
|
| Language |
ua
|
|