Запис Детальніше

Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів
 
Creator Олійник, Наталія Вікторівна
Оберемок, Василь Миколайович
Кудрик, М.А.
Івченко, Н.В.
 
Subject рибні січені вироби, шкарлупа курячих яєць, кальцій
 
Description Розглянуто питання отримання рибних січених виробів підвищеної біологічної цінності з додаванням харчової добавки, що мість біоорганічний кальцій з шкарлупи курячих яєць
 
Date 2016-05-19T07:51:59Z
2016-05-19T07:51:59Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. /Голов. ред. О.О. Шубін; Денец. нац. Ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. -2012. – Вип. 29, т. 2. – С. 273-280.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3861
 
Language ua