Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання біоорганічного кальцію в технології рибних січених виробів
|
|
Creator |
Олійник, Наталія Вікторівна
Оберемок, Василь Миколайович Кудрик, М.А. Івченко, Н.В. |
|
Subject |
рибні січені вироби, шкарлупа курячих яєць, кальцій
|
|
Description |
Розглянуто питання отримання рибних січених виробів підвищеної біологічної цінності з додаванням харчової добавки, що мість біоорганічний кальцій з шкарлупи курячих яєць
|
|
Date |
2016-05-19T07:51:59Z
2016-05-19T07:51:59Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. /Голов. ред. О.О. Шубін; Денец. нац. Ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. -2012. – Вип. 29, т. 2. – С. 273-280.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3861 |
|
Language |
ua
|
|