Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробів
|
|
Creator |
Олійник, Наталія Вікторівна
Івченко, Наталія Вікторівна Гришко, В.В. |
|
Subject |
вторинна сировина, харчова добавка, харчові волокна, біологічна цінність, лікувально-профілактична дія, м'ясні січені вироби
|
|
Description |
Розглянуто доцільність використання вторинної сировини, отриманої за рахунок безвідходної переробки яблук, у виробництві м'ясних січених виробів.
|
|
Date |
2016-05-19T07:57:42Z
2016-05-19T07:57:42Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. праць. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. № 27. – С. 276-281
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3862 |
|
Language |
ua
|
|