Запис Детальніше

Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання вторинної плодово-овочевої сировини в технології м’ясних січених виробів
 
Creator Олійник, Наталія Вікторівна
Івченко, Наталія Вікторівна
Гришко, В.В.
 
Subject вторинна сировина, харчова добавка, харчові волокна, біологічна цінність, лікувально-профілактична дія, м'ясні січені вироби
 
Description Розглянуто доцільність використання вторинної сировини, отриманої за рахунок безвідходної переробки яблук, у виробництві м'ясних січених виробів.
 
Date 2016-05-19T07:57:42Z
2016-05-19T07:57:42Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Обладнання та технології харчових виробництв : зб. наук. праць. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – Вип. № 27. – С. 276-281
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3862
 
Language ua