Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів
|
|
| Creator |
Олійник, Наталія Вікторівна
Будник, Ніна Василівна |
|
| Subject |
казеїн, знежирене молоко,білки сої, напівфабрикат
|
|
| Description |
Метою статті є підвищення харчової і біологічної цінності продукції за рахунок білкових компонентів тваринного і рослинного походження
|
|
| Date |
2016-05-19T08:03:09Z
2016-05-19T08:03:09Z 2010 |
|
| Identifier |
Ежемесячный научно-практический журнал «Мясной бизнес» №7 (91)/. – Київ, 2010.– С.69-71
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3864 |
|
| Language |
ua
|
|