Запис Детальніше

Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних напівфабрикатів
 
Creator Олійник, Наталія Вікторівна
Будник, Ніна Василівна
 
Subject казеїн, знежирене молоко,білки сої, напівфабрикат
 
Description Метою статті є підвищення харчової і біологічної цінності продукції за рахунок білкових компонентів тваринного і рослинного походження
 
Date 2016-05-19T08:03:09Z
2016-05-19T08:03:09Z
2010
 
Identifier Ежемесячный научно-практический журнал «Мясной бизнес» №7 (91)/. – Київ, 2010.– С.69-71
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3864
 
Language ua