Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробів
|
|
Creator |
Олійник, Наталія Вікторівна
Будник, Ніна Василівна |
|
Subject |
кісткова паста, м'ясні січені вироби
|
|
Date |
2016-05-19T08:07:59Z
2016-05-19T08:07:59Z 2010 |
|
Identifier |
Новітні технології,обладнання,безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи:Тези доп. Міжнар. наук. –практ. конф., 27-28 вересня 2010р. – Частина 2 – К.:НУХТ,2010 – С. 45
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3865 |
|
Language |
ua
|
|