Запис Детальніше

Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання харчової кісткової пасти в технологіях виробництва м’ясних січених виробів
 
Creator Олійник, Наталія Вікторівна
Будник, Ніна Василівна
 
Subject кісткова паста, м'ясні січені вироби
 
Date 2016-05-19T08:07:59Z
2016-05-19T08:07:59Z
2010
 
Identifier Новітні технології,обладнання,безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи:Тези доп. Міжнар. наук. –практ. конф., 27-28 вересня 2010р. – Частина 2 – К.:НУХТ,2010 – С. 45
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3865
 
Language ua