Товарознавча характеристика продукції тваринництва
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Товарознавча характеристика продукції тваринництва
|
|
Creator |
Бургу, Юрій Георгійович
|
|
Subject |
біологічна цінність
товарна оцінка показники якості |
|
Description |
Монографія присвячена вивченню впливу генетичних та паратипових факторів на формування якості продукції тваринництва. М’ясо- джерело повноцінних білків тваринного походження і необхідно для побудови тканин організму людини, синтезу і обміну речовин. Харчова цінність продуктів тваринництва визначається їх хімічним складом – вмістом білків, жирів, екстрактивних речовин, вітамінів, макро- і мікроелементів. Харчові продукти повинні володіти не тільки високими поживними властивостями, але і бути безпечними для споживача. При недотриманні певних санітарно-гігієнічних вимог вони можуть стати причиною деяких захворювань. |
|
Publisher |
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
|
|
Date |
2016-05-19T10:13:02Z
2016-05-19T10:13:02Z 2011 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Товарознавча характеристика продукції тваринництва: монографія /Ю.Г.Бургу. - Полтава: РВВ ПУЕТ, 2011. - 126с.
978-966-184-089-7 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3874 |
|
Language |
ua
|
|