Запис Детальніше

Товарознавча характеристика продукції тваринництва

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Товарознавча характеристика продукції тваринництва
 
Creator Бургу, Юрій Георгійович
 
Subject біологічна цінність
товарна оцінка
показники якості
 
Description Монографія присвячена вивченню впливу генетичних та паратипових факторів на формування якості продукції тваринництва.
М’ясо- джерело повноцінних білків тваринного походження і необхідно для побудови тканин організму людини, синтезу і обміну речовин. Харчова цінність продуктів тваринництва визначається їх хімічним складом – вмістом білків, жирів, екстрактивних речовин, вітамінів, макро- і мікроелементів.
Харчові продукти повинні володіти не тільки високими поживними властивостями, але і бути безпечними для споживача. При недотриманні певних санітарно-гігієнічних вимог вони можуть стати причиною деяких захворювань.
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2016-05-19T10:13:02Z
2016-05-19T10:13:02Z
2011
 
Type Book
 
Identifier Товарознавча характеристика продукції тваринництва: монографія /Ю.Г.Бургу. - Полтава: РВВ ПУЕТ, 2011. - 126с.
978-966-184-089-7
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3874
 
Language ua