Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала
|
|
Creator |
Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович |
|
Subject |
ліпіди
жирнокислотний склад протеїн жир |
|
Description |
В статті наведено результати експериментальних робіт по вивченню впливу фізико-хімічних властивостей та жирнокислотного складу на якість сала свиней різних порід залежно від вагових кондицій.
|
|
Publisher |
Полтавська державна аграрна академія
|
|
Date |
2016-05-19T10:39:24Z
2016-05-19T10:39:24Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вісник Полтавської державної аграрної академії: науково-виробничий, фаховий журнал №1 (68). - Полтава, 2013. - с.66-69
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3878 |
|
Language |
ua
|
|