Запис Детальніше

Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фізико-хімічний та жирнокислотний склад сала
 
Creator Бірта, Габріелла Олександрівна
Бургу, Юрій Георгійович
 
Subject ліпіди
жирнокислотний склад
протеїн
жир
 
Description В статті наведено результати експериментальних робіт по вивченню впливу фізико-хімічних властивостей та жирнокислотного складу на якість сала свиней різних порід залежно від вагових кондицій.
 
Publisher Полтавська державна аграрна академія
 
Date 2016-05-19T10:39:24Z
2016-05-19T10:39:24Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Вісник Полтавської державної аграрної академії: науково-виробничий, фаховий журнал №1 (68). - Полтава, 2013. - с.66-69
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3878
 
Language ua