Запис Детальніше

Моніторинг управління якістю продукції свинарства

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моніторинг управління якістю продукції свинарства
 
Creator Бірта, Габріелла Олександрівна
 
Subject м'ясо
консистенція
стан сухожиль
якість
 
Publisher Тернопільська державна сільськогосподаська дослідницька станція ІКСГП НААН
 
Date 2016-05-19T11:24:28Z
2016-05-19T11:24:28Z
2013-05-17
 
Type Article
 
Identifier Роль науки у підвищенні технологічного рівня і ефективності АПК України: матеріали ІІ всеукр. наук.-практ.конф. 16-17травн.2013р. - Тернопіль: Крок, 2013. - 139-141с.
978-617-692-118-9
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3879
 
Language ua