Запис Детальніше

Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість та безпека продовольчої сировини і харчових продуктів
 
Creator Бірта, Габріелла Олександрівна
 
Subject споживач
ГМО
поліпшувачі
біокумуляція
 
Publisher Тернопільська державна сільськогосподаська дослідницька станція ІКСГП НААН
 
Date 2016-05-19T11:30:24Z
2016-05-19T11:30:24Z
2013-03-22
 
Type Article
 
Identifier Формування конкурентоспроможної економіки: теоретичні, методичні та практичні засади: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф.21-22 березн.2013р. - Тернопіль: Крок, 2013. - 303с.
978-617-692-113-4
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3880
 
Language ua