Запис Детальніше

Маффіни підвищеної харчової цінності

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Маффіни підвищеної харчової цінності
Muffins with high nutritional value
 
Creator Шелудько, Вікторія Миколаївна
Махиборода, Олександра Олександрівна
 
Subject Маффіни
харчова цінність
пюре з буряка
 
Description Розглянута можливість використання столового буряка в технології маффінів
 
Publisher НУХТ, Київ
 
Date 2016-05-20T06:28:36Z
2016-05-20T06:28:36Z
2014-04-10
 
Type Thesis
 
Identifier Програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014 р. – Ч.1. – 675 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3907
 
Language ua