Маффіни підвищеної харчової цінності
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Маффіни підвищеної харчової цінності
Muffins with high nutritional value |
|
Creator |
Шелудько, Вікторія Миколаївна
Махиборода, Олександра Олександрівна |
|
Subject |
Маффіни
харчова цінність пюре з буряка |
|
Description |
Розглянута можливість використання столового буряка в технології маффінів
|
|
Publisher |
НУХТ, Київ
|
|
Date |
2016-05-20T06:28:36Z
2016-05-20T06:28:36Z 2014-04-10 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014 р. – Ч.1. – 675 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3907 |
|
Language |
ua
|
|