Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами
|
|
Creator |
Кайнаш, Алла Петрівна
Назаренко, Валентина Олексіївна Офіленко, Наталія Олександрівна |
|
Subject |
хімічний склад
органолептична оцінка структурно-механічні показники мікробіологічні показники |
|
Description |
У статті наведені дослідження з визначення хімічного складу варених ковбасних виробів з овочами та їх дегустаційна оцінка. Встановлено, що ковбаси з овочами відрізняються більш низьким вмістом жиру і мають підвищений вміст масової частки вологи. Досліджені органолептичні та мікробіологічні показники дослідних зразків.
|
|
Publisher |
Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету
|
|
Date |
2016-05-20T08:01:14Z
2016-05-20T08:01:14Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кайнаш А.П. Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами / А.П. Кайнаш, Н.О. Офіленко. В.О. Назаренко // Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету. – Луцьк: ЛНТУ, 2015. – Вип. 8. – С. 195-200.
2310-5283 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3908 |
|
Language |
ua
|
|