Запис Детальніше

Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами
 
Creator Кайнаш, Алла Петрівна
Назаренко, Валентина Олексіївна
Офіленко, Наталія Олександрівна
 
Subject хімічний склад
органолептична оцінка
структурно-механічні показники
мікробіологічні показники
 
Description У статті наведені дослідження з визначення хімічного складу варених ковбасних виробів з овочами та їх дегустаційна оцінка. Встановлено, що ковбаси з овочами відрізняються більш низьким вмістом жиру і мають підвищений вміст масової частки вологи. Досліджені органолептичні та мікробіологічні показники дослідних зразків.
 
Publisher Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету
 
Date 2016-05-20T08:01:14Z
2016-05-20T08:01:14Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Кайнаш А.П. Визначення хімічного складу та дослідження якості варених ковбас з овочами / А.П. Кайнаш, Н.О. Офіленко. В.О. Назаренко // Товарознавчий вісник: збірник наукових праць Луцького національного технічного університету. – Луцьк: ЛНТУ, 2015. – Вип. 8. – С. 195-200.
2310-5283
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3908
 
Language ua