Запис Детальніше

Визначення якості м’ясних напівфабрикатів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення якості м’ясних напівфабрикатів
Определение качества мясных полуфабрикатов
Evaluation of quality meat products
 
Creator Кайнаш, Алла Петрівна
Назаренко, Валентина Олексіївна
Офіленко, Наталія Олександрівна
 
Subject м’ясні напівфабрикати
пельмені
органолептичні
фізико-хімічні показники
балова оцінка
 
Description Предметом дослідження були м’ясні напівфабрикати вітчизняних виробників. Мета досліджень - визначення якості пельменів різних українських виробників. Для проведення оцінки якості напівфабрикатів були використані загальновідомі методи: органолептичний, лабораторний та баловий. В результаті досліджень провели оцінку якості пельменів за зовнішнім виглядом, консистенцією, виглядом на розрізі, запахом і смаком, визначили масову частку вологи, масову частку солі, масову частку фаршу до маси пельменя, масу однієї штуки, температуру в товщині замороженого напівфабрикату, провели балову оцінку напівфабрикатів. Висновок даної роботи - визначили невідповідність якості усіх дослідних зразків пельменів.
 
Publisher Збірник «Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.» Серія «Технічні науки»
 
Date 2016-05-20T08:06:55Z
2016-05-20T08:06:55Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Кайнаш А.П. Визначення якості м’ясних напівфабрикатів / А.П. Кайнаш, В.О. Назаренко // Збірник «Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.» Серія «Технічні науки» – Полтава : ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), № 1 (73) –2015. – С. 128 - 133.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3909
 
Language ua