Визначення якості м’ясних напівфабрикатів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення якості м’ясних напівфабрикатів
Определение качества мясных полуфабрикатов Evaluation of quality meat products |
|
Creator |
Кайнаш, Алла Петрівна
Назаренко, Валентина Олексіївна Офіленко, Наталія Олександрівна |
|
Subject |
м’ясні напівфабрикати
пельмені органолептичні фізико-хімічні показники балова оцінка |
|
Description |
Предметом дослідження були м’ясні напівфабрикати вітчизняних виробників. Мета досліджень - визначення якості пельменів різних українських виробників. Для проведення оцінки якості напівфабрикатів були використані загальновідомі методи: органолептичний, лабораторний та баловий. В результаті досліджень провели оцінку якості пельменів за зовнішнім виглядом, консистенцією, виглядом на розрізі, запахом і смаком, визначили масову частку вологи, масову частку солі, масову частку фаршу до маси пельменя, масу однієї штуки, температуру в товщині замороженого напівфабрикату, провели балову оцінку напівфабрикатів. Висновок даної роботи - визначили невідповідність якості усіх дослідних зразків пельменів.
|
|
Publisher |
Збірник «Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.» Серія «Технічні науки»
|
|
Date |
2016-05-20T08:06:55Z
2016-05-20T08:06:55Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кайнаш А.П. Визначення якості м’ясних напівфабрикатів / А.П. Кайнаш, В.О. Назаренко // Збірник «Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі.» Серія «Технічні науки» – Полтава : ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), № 1 (73) –2015. – С. 128 - 133.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3909 |
|
Language |
ua
|
|