Запис Детальніше

Способи збереження якості м'яса при дозріванні

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Способи збереження якості м'яса при дозріванні
 
Creator Бірта, Габріелла Олександрівна
 
Subject якість
дозрівання
витримування
переробка
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2016-05-20T08:50:09Z
2016-05-20T08:50:09Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : Матеріали I Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26–27 лют. 2014 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2014. – с.226-229
978-966-184-154-2
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3912
 
Language ua