Способи збереження якості м'яса при дозріванні
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Способи збереження якості м'яса при дозріванні
|
|
Creator |
Бірта, Габріелла Олександрівна
|
|
Subject |
якість
дозрівання витримування переробка |
|
Publisher |
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
|
|
Date |
2016-05-20T08:50:09Z
2016-05-20T08:50:09Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : Матеріали I Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Полтава, 26–27 лют. 2014 р.). – Полтава : ПУЕТ, 2014. – с.226-229
978-966-184-154-2 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3912 |
|
Language |
ua
|
|