Запис Детальніше

Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів
 
Creator Назаренко, Валентина Олексіївна
 
Subject конкурентоспроможність
закусочні овочеві консерви
ікра з баклажанів
ікра з кабачків
комплексний показник якості
інтегрований показник конкурентоспроможності
 
Description У статті наведено результати оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів. Визначено комплексні показники якості та інтегрований показник конкурентоспроможності.
 
Publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 
Date 2016-05-23T11:05:24Z
2016-05-23T11:05:24Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Назаренко В.О., Назаренко Л.О. Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів. Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. / Голов. Ред. О.О. Шубін; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2011. –Вип. 26. – С. 416 – 421.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3927
 
Language ua