Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів
|
|
Creator |
Назаренко, Валентина Олексіївна
|
|
Subject |
конкурентоспроможність
закусочні овочеві консерви ікра з баклажанів ікра з кабачків комплексний показник якості інтегрований показник конкурентоспроможності |
|
Description |
У статті наведено результати оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів. Визначено комплексні показники якості та інтегрований показник конкурентоспроможності.
|
|
Publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
|
|
Date |
2016-05-23T11:05:24Z
2016-05-23T11:05:24Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Назаренко В.О., Назаренко Л.О. Оцінювання конкурентоспроможності закусочних овочевих консервів. Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. / Голов. Ред. О.О. Шубін; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – 2011. –Вип. 26. – С. 416 – 421.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3927 |
|
Language |
ua
|
|