Запис Детальніше

Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри
 
Creator Назаренко, Валентина Олексіївна
 
Subject ікра пробійна солона
органолептична оцінка
сенсорна характеристика
профільний метод
дескриптори
профілограми
 
Description Наведено результати досліджень сенсорних характеристик ікри пробійної солоної вітчизняного та закордонного виробництва з застосуванням профільного методу. Показана доцільність його використання для виявлення складових органолептичних властивостей ікряних товарів.
 
Publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 
Date 2016-05-23T11:14:42Z
2016-05-23T11:14:42Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Назаренко В.О. Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри / В.О. Назаренко, А.П. Кайнаш, О.О. Горячова // Збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв». Вип. 30, Донецьк: ДонНУЕТ, 2013. – С. 125-129.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3930
 
Language ua