Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри
|
|
Creator |
Назаренко, Валентина Олексіївна
|
|
Subject |
ікра пробійна солона
органолептична оцінка сенсорна характеристика профільний метод дескриптори профілограми |
|
Description |
Наведено результати досліджень сенсорних характеристик ікри пробійної солоної вітчизняного та закордонного виробництва з застосуванням профільного методу. Показана доцільність його використання для виявлення складових органолептичних властивостей ікряних товарів.
|
|
Publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
|
|
Date |
2016-05-23T11:14:42Z
2016-05-23T11:14:42Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Назаренко В.О. Профільний аналіз сенсорних характеристик пробійної ікри / В.О. Назаренко, А.П. Кайнаш, О.О. Горячова // Збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових виробництв». Вип. 30, Донецьк: ДонНУЕТ, 2013. – С. 125-129.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3930 |
|
Language |
ua
|
|