Запис Детальніше

Порівняльна оцінка якості плавлених сирів вітчизняного виробництва

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна оцінка якості плавлених сирів вітчизняного виробництва
 
Creator Назаренко, Валентина Олексіївна
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2016-05-23T11:22:29Z
2016-05-23T11:22:29Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Назаренко В.О. Порівняльна оцінка якості плавлених сирів вітчизняного виробництва / В.О. Назаренко // «Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів»: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (18-20 березня 2015 р.) – Полтава : ПУЕТ, 2015. – С. 116-119.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/3933
 
Language ua