The Co-Infection Case Study: Could Staphylococcal Food-borne ToxicInfection "Improved" Severity Course of Food-Borne Botulism?
Цифровий Репозиторій - Інтелектуальні Фонди Буковинського державного медичного університету
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The Co-Infection Case Study: Could Staphylococcal Food-borne ToxicInfection "Improved" Severity Course of Food-Borne Botulism?
|
|
Creator |
Amoah, E.
Sydorchuk, A.S. |
|
Subject |
botulism
co-infection staphyloccocus food poisoning severity |
|
Date |
2016-05-26T07:53:41Z
2016-05-26T07:53:41Z 2016-04-06 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
http://dspace.bsmu.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10866
|
|
Language |
en_US
|
|
Relation |
№ 18;С. 163
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
"Chyst"
|
|