Запис Детальніше

Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства
 
Creator Столярчук, П. Г.
Сусол, Н. Я.
 
Description Науково обґрунтовано доцільність і практичну важливість організації внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства.
Подано організаційну структуру системи контролю, а також наведено методи та методики
контролю.
In the given articles the expedience and practical importance of organization of the
internal checking system of providing of quality of services of establishments of restaurant economy is scientifically grounded. The organizational structure of the checking system is given, and also methods and methods of control are resulted.
 
Date 2012-03-06T10:13:12Z
2012-03-06T10:13:12Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Столярчук П. Г. Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства / П. Г. Столярчук, Н. Я. Сусол // Автоматика, вимірювання та керування : [збірник наукових праць] / [редколегія : В. Б. Дудикевич (відповідальний редактор) та інші]. - Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006. - С. 101-106. - (Вісник / Національний університет "Львівська політехніка" ; № 551).
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/11772
 
Language ua
 
Publisher Національний університет “Львівська політехніка”