Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства
|
|
Creator |
Столярчук, П. Г.
Сусол, Н. Я. |
|
Description |
Науково обґрунтовано доцільність і практичну важливість організації внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства. Подано організаційну структуру системи контролю, а також наведено методи та методики контролю. In the given articles the expedience and practical importance of organization of the internal checking system of providing of quality of services of establishments of restaurant economy is scientifically grounded. The organizational structure of the checking system is given, and also methods and methods of control are resulted. |
|
Date |
2012-03-06T10:13:12Z
2012-03-06T10:13:12Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Столярчук П. Г. Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства / П. Г. Столярчук, Н. Я. Сусол // Автоматика, вимірювання та керування : [збірник наукових праць] / [редколегія : В. Б. Дудикевич (відповідальний редактор) та інші]. - Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006. - С. 101-106. - (Вісник / Національний університет "Львівська політехніка" ; № 551).
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/11772 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Національний університет “Львівська політехніка”
|
|