Запис Детальніше

Контролер для дослідження і визначення форми об’ємних неоднорідностей у пружному середовищі за допомогою ультразвукових хвиль

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Контролер для дослідження і визначення форми об’ємних неоднорідностей у пружному середовищі за допомогою ультразвукових хвиль
 
Creator Павич, Н. Я.
 
Description Розглядаються особливості дослідження та визначення форми об’ємних неоднорідностей у пружних середовищах за допомогою ультразвукових хвиль.
Запропоновано структурну схему контролера для системи таких досліджень на основі
апаратного інтерфейсу універсальної послідовної шини.
The features of investigation and identification of volumetric inhomogeneities form in elastic medium with ultrasonic waves are considered. System block scheme of controller for the investigation and identification system on the basis of universal serial bus is offered.
 
Date 2012-03-06T10:07:51Z
2012-03-06T10:07:51Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Павич Н. Я. Контролер для дослідження і визначення форми об’ємних неоднорідностей у пружному середовищі за допомогою ультразвукових хвиль / Н. Я. Павич // Автоматика, вимірювання та керування : [збірник наукових праць] / [редколегія : В. Б. Дудикевич (відповідальний редактор) та інші]. - Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006. - С. 141-144. - (Вісник / Національний університет "Львівська політехніка" ; № 551).
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/11768
 
Language ua
 
Publisher Національний університет “Львівська політехніка”