Запис Детальніше

Характеристика гастронімів як окремих лексичних одиниць та компонентів фразеологізмів (на матеріалі німецької мови)

Цифровий архів НаУОА

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Relation http://eprints.oa.edu.ua/4668/
 
Title Характеристика гастронімів як окремих лексичних одиниць та компонентів фразеологізмів (на матеріалі німецької мови)
 
Creator Лапиніна, О. (O. Lapina)
 
Subject General issues of linguistics and literature
 
Description У статті розглядаються гастроніми як окремі лексичні одиниці та компоненти фразеологічних одиниць німецької мови на прикладі тематичної групи «Овочі та зелень».
(The article deals with gastronomic components as a lexical units and components of phraseological units in German in
the context of thematic group «Vegetable and fresh greens».)
 
Publisher Видавництво Національного університету “Острозька академія”
 
Date 2015
 
Type Article
PeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Language uk
 
Identifier http://eprints.oa.edu.ua/4668/1/95.pdf
Лапиніна, О. (O. Lapina) (2015) Характеристика гастронімів як окремих лексичних одиниць та компонентів фразеологізмів (на матеріалі німецької мови). Наукові записки Національного університету “Острозька академія”. Серія «Філологічна» (51). pp. 247-249.