Запис Детальніше

Визначення кольорових характеристик зразків соусів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення кольорових характеристик зразків соусів
 
Creator Баля, Лілія Вікторівна
 
Subject колір
хроматичні характеристики
спектральні криві
дифузне відбиття
довжина хвилі
спектри відбиття
 
Description Статтю присвячено визначенню хроматичних характеристик плодоовочевого пюре, а також нових соусів на основі плодоовочевого пюре, отримані спектральні криві дифузного відбиття зразків.
 
Publisher Журнал "Харчова наука і технологія"
 
Date 2016-06-01T08:28:58Z
2016-06-01T08:28:58Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Баля Л.В.Визначення кольорових характеристик зразків соусів /Л.В.Баля, О.О.Горячова //Харчова наука і технологія. – 2011.-№4 )17). –С.82-85
2073-8684
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4021
 
Language ua