Визначення кольорових характеристик зразків соусів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Визначення кольорових характеристик зразків соусів
|
|
Creator |
Баля, Лілія Вікторівна
|
|
Subject |
колір
хроматичні характеристики спектральні криві дифузне відбиття довжина хвилі спектри відбиття |
|
Description |
Статтю присвячено визначенню хроматичних характеристик плодоовочевого пюре, а також нових соусів на основі плодоовочевого пюре, отримані спектральні криві дифузного відбиття зразків.
|
|
Publisher |
Журнал "Харчова наука і технологія"
|
|
Date |
2016-06-01T08:28:58Z
2016-06-01T08:28:58Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Баля Л.В.Визначення кольорових характеристик зразків соусів /Л.В.Баля, О.О.Горячова //Харчова наука і технологія. – 2011.-№4 )17). –С.82-85
2073-8684 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4021 |
|
Language |
ua
|
|