Запис Детальніше

Асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженою вологістю

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженою вологістю
 
Creator Бодня, А.І.
Бірта, Г. О.
 
Subject хлібобулочні вироби з пониженою вологістю
асортимент
якість
сушка
сухарні вироби
бублики
баранки
 
Description Хлібопечення – найбільш розвинута галузь харчової промисловості України. Ця галузь займає одне з перших місць у виробничій діяльності споживчої кооперації нашої держави.
Хлібобулочні вироби з пониженою вологістю, які виробляє хлібопекарська промисловість займають важливе місце у харчуванні вітчизняного споживача, як продукт довготривалого зберігання з певними смаковими властивостями та високою енергетичною цінністю. До них відносяться бублики, баранки, сушки, хлібна соломка, хлібні палички, сухарні вироби та хлібні хрусти.
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2016-06-01T10:54:01Z
2016-06-01T10:54:01Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Актуальні проблеми товарознавства, торгівлі, експертизи та маркетингу: зб.наук.ст.магістрів товарознавчо-комерційного факультету ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2012-2013 навчального року. - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 155с.
978-966-184-220-4
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4026
 
Language ua