Асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженою вологістю
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Асортимент та якість хлібобулочних виробів з пониженою вологістю
|
|
Creator |
Бодня, А.І.
Бірта, Г. О. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби з пониженою вологістю
асортимент якість сушка сухарні вироби бублики баранки |
|
Description |
Хлібопечення – найбільш розвинута галузь харчової промисловості України. Ця галузь займає одне з перших місць у виробничій діяльності споживчої кооперації нашої держави. Хлібобулочні вироби з пониженою вологістю, які виробляє хлібопекарська промисловість займають важливе місце у харчуванні вітчизняного споживача, як продукт довготривалого зберігання з певними смаковими властивостями та високою енергетичною цінністю. До них відносяться бублики, баранки, сушки, хлібна соломка, хлібні палички, сухарні вироби та хлібні хрусти. |
|
Publisher |
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
|
|
Date |
2016-06-01T10:54:01Z
2016-06-01T10:54:01Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Актуальні проблеми товарознавства, торгівлі, експертизи та маркетингу: зб.наук.ст.магістрів товарознавчо-комерційного факультету ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2012-2013 навчального року. - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 155с.
978-966-184-220-4 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4026 |
|
Language |
ua
|
|