Запис Детальніше

Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробників

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна оцінка якості паштетів печінкових різних виробників
 
Creator Жадан, Д.С.
Кайнаш, Алла Петрівна
 
Subject : паштет печінковий
оцінка якості
профільний метод
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2016-06-01T11:11:38Z
2016-06-01T11:11:38Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Актуальні проблеми товарознавства, торгівлі, експертизи та маркетингу: зб.наук.ст.магістрів товарознавчо-комерційного факультету ПУЕТ за результатами наукових досліджень 2012-2013 навчального року. - Полтава : ПУЕТ, 2013. - 155с.
978-966-184-220-4
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4032
 
Language ua