Запис Детальніше

Фінансово-економічна безпека : стратегічна аналітика та аудиторський супровід: монографія.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фінансово-економічна безпека : стратегічна аналітика та аудиторський супровід: монографія.
 
Creator за заг. ред. Момот, Т. В.
 
Subject Монографии
П68. Количество опубликованных монографий, которые отвечают требованиям ВАК Украины. Источник: форма № 3-наука
 
Description У монографії викладено теоретико-методологічні підходи до забезпечення економічної безпеки на національному і регіональному рівнях, розробки та практичного впровадження інструментарію оцінки й моніторингу рівня фінансово-економічної безпеки за європейськими стандартами, системного аналізу корупційних ризиків з метою забезпечення ефективної взаємодії з питань реалізації державної антикорупційної політики. Удосконалено інформаційно-аналітичне забезпечення процесу стратегічної аналітики та аудиторського супроводу в системі фінансово-економічної безпеки держави, регіону, суб’єктів господарювання в умовах загострення загроз і викликів нового типу у сфері національної та міжнародної безпеки й поглинання європейських інтеграційних процесів з огляду на важливість адаптації політики національної безпеки України в межах європейської цивілізаційної моделі. Монографія призначена для фахівців у галузі економіки, державного управління, місцевого самоврядування, науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всіх, хто цікавиться питаннями фінансово-економічної безпеки.
 
Publisher Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
 
Date 2015
 
Type Монография
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/42835/1/2015_21%D0%9C%D0%9D%20%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84.%20%D0%B2%D1%96%D0%B4%20%D1%80%D0%B5%D0%B4..pdf
за заг. ред. Момот, Т. В. (2015) Фінансово-економічна безпека : стратегічна аналітика та аудиторський супровід: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/42835/