Запис Детальніше

Хімічний склад редиски сорту Червоний з білим кінчиком весняного вирощування та його зміни під час зберігання у спожитковій тарі різних видів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Хімічний склад редиски сорту Червоний з білим кінчиком весняного вирощування та його зміни під час зберігання у спожитковій тарі різних видів
 
Creator Колтунов, Віктор Андрійович
Бєлінська, Євгенія Вікторівна
 
Subject коренеплоди редиски
сорти
види спожиткової тари
строки зберігання
 
Description В статті розглядається хімічний склад коренеплодів редиски та його зміни в процесі зберігання залежно від виду спожиткової тари. Наведені результати досліджень по зміні хімічного складу коренеплодів редиски з використанням при зберіганні сучасних видів спожиткової тари.
 
Publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 
Date 2016-06-03T08:57:14Z
2016-06-03T08:57:14Z
2012
 
Type Article
 
Identifier 3. Колтунов В.А. Хімічний склад редиски сорту Червоний з білим кінчиком весняного вирощування та його зміни під час зберігання у спожитковій тарі різних видів / В.А. Колтунов, Є.В. Бєлінська// Обладнання та технології харчових виробництв: темат.зб.наук.пр. Донец. Нац. ун-т економіки і торгівлі ім.. М. Туган-Барановського.- Донецьк: ДонНУЕТ, 2012.- Вип. 28.- С.230-235
2079-4827
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4051
 
Language ua