Хімічний склад редиски сорту Червоний з білим кінчиком весняного вирощування та його зміни під час зберігання у спожитковій тарі різних видів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Хімічний склад редиски сорту Червоний з білим кінчиком весняного вирощування та його зміни під час зберігання у спожитковій тарі різних видів
|
|
Creator |
Колтунов, Віктор Андрійович
Бєлінська, Євгенія Вікторівна |
|
Subject |
коренеплоди редиски
сорти види спожиткової тари строки зберігання |
|
Description |
В статті розглядається хімічний склад коренеплодів редиски та його зміни в процесі зберігання залежно від виду спожиткової тари. Наведені результати досліджень по зміні хімічного складу коренеплодів редиски з використанням при зберіганні сучасних видів спожиткової тари.
|
|
Publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
|
|
Date |
2016-06-03T08:57:14Z
2016-06-03T08:57:14Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
3. Колтунов В.А. Хімічний склад редиски сорту Червоний з білим кінчиком весняного вирощування та його зміни під час зберігання у спожитковій тарі різних видів / В.А. Колтунов, Є.В. Бєлінська// Обладнання та технології харчових виробництв: темат.зб.наук.пр. Донец. Нац. ун-т економіки і торгівлі ім.. М. Туган-Барановського.- Донецьк: ДонНУЕТ, 2012.- Вип. 28.- С.230-235
2079-4827 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4051 |
|
Language |
ua
|
|