Запис Детальніше

Дегустаційна оцінка якості коренеплодів редиски та її зміни в процесі зберігання

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дегустаційна оцінка якості коренеплодів редиски та її зміни в процесі зберігання
 
Creator Бєлінська, Євгенія Вікторівна
Колтунов, Віктор Андрійович
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2016-06-03T09:03:48Z
2016-06-03T09:03:48Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Є.В. Бєлінська, В.А. Колтунов Дегустаційна оцінка якості коренеплодів редиски та її зміни в процесі зберігання / Бєлінська Є.В., Колтунов В.А // Матеріали всеукраїнської науково-практичної конференції «Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу», 29-30 жовтня 2012 р.- К.:НУХТ, 2012 р. – С.189-191
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4054
 
Language ua