Запис Детальніше

Експертна оцінка якості м’ясних копченостей

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Експертна оцінка якості м’ясних копченостей
 
Creator Калита, Д.В.
Кайнаш, Алла Петрівна
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2016-06-03T10:39:53Z
2016-06-03T10:39:53Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Проблеми якості продукції на сучасному етапі: матеріали Міжвузівської П78 науково-практичної студентської конференції - Полтава : РВВ ПУЕТ, 2011.-64 с.
978-966-184-116-0
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4067
 
Language ua