Запис Детальніше

ДОСЛІДЖЕННЯ МЕХАНІЧНИХ ТА ЕЛЕКТРИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК НОВИХ РЕЗИСТИВНИХ МАТЕРІАЛІВ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДОСЛІДЖЕННЯ МЕХАНІЧНИХ ТА ЕЛЕКТРИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК НОВИХ РЕЗИСТИВНИХ МАТЕРІАЛІВ
 
Creator Володько, Ольга Василівна
 
Subject хімічні електропровідні волокна
фіброелектробетон
міцність
модуль пружності
електричний опір
 
Description Пріоритетним напрямком будівельної індустріє є створення нових композитних матеріалів, ефективність яких може регулюватися фізико-механічними і електричними властивостями їх компонентів. Існуючі резистивні композити мають низку недоліків. Метою роботи є дослідження механічних та електричних характеристик спроектованих композитних матеріалів (фіброелектробетонів), армованих дискретними хімічними волокнами. Експериментально визначені значення електричного опору композитів, міцність на розтяг при згині та на стиск. Проведені випробування на тривалу дію змінного струму. Нові композити володіють стабільними значеннями електропровідності в умовах підвищених температур та високою міцністю на розтяг при згині і можуть бути використані у різних галузях електроенергетики та будівництва.
У статті висвітлена постановка проблеми в загальному вигляді, викладений основний матеріал досліджень та висновки із звзначених проблем та перспективи подальших досліджень.
 
Publisher ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
 
Date 2016-06-04T05:44:47Z
2016-06-04T05:44:47Z
2015-01
 
Type Preprint
 
Identifier Володько О.В. Дослідження механічних та електричних характеристик нових резистивних матеріалів/Володько О.В..- Науковий вісник ПУЕТ.--Полтава:ВНЗ "Укоопспілки" ПУЕТ.- №1(73), 2015.-С. 140-146
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4078
 
Language ua