ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
|
|
| Creator |
Бородай, Анжела Борисівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна |
|
| Subject |
Якість
Конкурентоспроможність м ясні напівфабрикати |
|
| Description |
Якість як категорія є національною ідеєю усіх розвинених країн світу, тому тема безпечності та якості продуктів харчування є надзвичайно актуальною.
|
|
| Publisher |
НУХТ, Київ
|
|
| Date |
2016-06-04T06:57:14Z
2016-06-04T06:57:14Z 2012 |
|
| Type |
Thesis
|
|
| Identifier |
Підвищення ефективної діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК: Матеріали Всеукраїнської міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 22-23 листопада 2012 р). – К.: НУХТ, 2012. – С. 103-105.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4079 |
|
| Language |
ua
|
|