Запис Детальніше

ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЯКІСТЬ І БЕЗПЕЧНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
 
Creator Бородай, Анжела Борисівна
Шелудько, Вікторія Миколаївна
 
Subject Якість
Конкурентоспроможність
м ясні напівфабрикати
 
Description Якість як категорія є національною ідеєю усіх розвинених країн світу, тому тема безпечності та якості продуктів харчування є надзвичайно актуальною.
 
Publisher НУХТ, Київ
 
Date 2016-06-04T06:57:14Z
2016-06-04T06:57:14Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Підвищення ефективної діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК: Матеріали Всеукраїнської міжнародної науково-практичної конференції (Київ, 22-23 листопада 2012 р). – К.: НУХТ, 2012. – С. 103-105.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4079
 
Language ua