Запис Детальніше

Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання хеномелесу та продуктів його переробки в технології борошняних виробів
USE HENOMELESU AND ITS PRODUCTS IN THE TECHNOLOGY OF FLOUR PRODUCTS
 
Creator Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
 
Subject хеномелес, сік, пюре, порошок з вичавок, борошняні вироби, пектинові речовини, пористість, газоутворююча здатність, органічні кислоти, крихкість.
 
Description Проаналізовано сучасний стан хлібопекарної галузі та виявлено основні проблеми в процесі виготовлення якісних борошняних виробів з дріжджового тіста. Досліджені особливості хімічного складу хеномелесу та продуктів його переробки. Обґрунтовано та експериментально доведено доцільність використання фруктових напівфабрикатів з хеномелесу (соку, пюре вичавок) при виробництві борошняних виробів з дріжджового тіста з метою збагачення їх комплексом біологічно активних речовин хеномелесу і скорочення тривалості тістоутворення. Встановлено можливість заміни штучних поліпшувачів структури, смаку та аромату борошняних виробів натуральними, які містяться в плодах хеномелесу. Розроблено технології і рецептури нових борошняних виробів із внесенням продуктів переробки хеномелесу. Досліджено основні фізико-хімічні та структурно-механічні показники отриманих борошняних виробів. Виявлено вплив фруктових добавок на черствіння борошняних виробів і зміну їх якісних показників в процесі зберігання
 
Publisher Львів
 
Date 2016-06-05T07:59:32Z
2016-06-05T07:59:32Z
2015
 
Type Article
 
Identifier НАУКОВИЙ ВІСНИК ЛЬВІВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ТА БІОТЕХНОЛОГІЙ імені С.З. ҐЖИЦЬКОГО
2413-5550
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4087
 
Language ua
 
Relation Технічні науки Серія “Харчові технології” Серія “Економічні науки”;Том 17 № 4 (64), 2015