Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів
The Affect of Alternative Raw Material on Storage of Fat-Containing Confectionery Products |
|
Creator |
Пахомова, Інна Володимирівна
Ткаченко, Аліна Сергіївна |
|
Subject |
антиоксиданти
жировмісні кондитерські вироби пероксидне число тіобарбітурове число бензидинове число кислотне число |
|
Description |
Проведено дослідження показників окислення та гідролізу кондитерського жиру під час зберігання з додаванням антиоксидантів. Доведена ефективність використання нетрадиційної сировини для подовження термінів зберігання жировмісних кондитерських виробів. A study of oxidation index and hydrolysis of confectionary fat during storage with addition of antioxidants was carried out. Efficiency of usage of alternative raw materials for extending shelf life of fat-containing confectionery is proved. Keywords: antioxidant, fat-containing confectionery products, peroxide value, benzidine value, acid value, thiobarbituric value. |
|
Publisher |
Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів / І. В. Пахомова, А. С. Ткаченко // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. – Вип. 8. – Луцьк : Луцький НТУ, 2015. – С. 212–217.
|
|
Date |
2016-05-31T17:29:09Z
2016-05-31T17:29:09Z 2016-05-31 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
2310-5283
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4001 |
|
Language |
ua
|
|