Запис Детальніше

Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів
The Affect of Alternative Raw Material on Storage of Fat-Containing Confectionery Products
 
Creator Пахомова, Інна Володимирівна
Ткаченко, Аліна Сергіївна
 
Subject антиоксиданти
жировмісні кондитерські вироби
пероксидне число
тіобарбітурове число
бензидинове число
кислотне число
 
Description Проведено дослідження показників окислення та гідролізу кондитерського жиру під час зберігання з додаванням антиоксидантів. Доведена ефективність використання нетрадиційної сировини для подовження термінів зберігання жировмісних кондитерських виробів. A study of oxidation index and hydrolysis of confectionary fat during storage with addition of antioxidants was carried out. Efficiency of usage of alternative raw materials for extending shelf life of fat-containing confectionery is proved.
Keywords: antioxidant, fat-containing confectionery products, peroxide value, benzidine value, acid value, thiobarbituric value.
 
Publisher Вплив нетрадиційної сировини на збереженість жировмісних кондитерських виробів / І. В. Пахомова, А. С. Ткаченко // Товарознавчий вісник : зб. наук. пр. – Вип. 8. – Луцьк : Луцький НТУ, 2015. – С. 212–217.
 
Date 2016-05-31T17:29:09Z
2016-05-31T17:29:09Z
2016-05-31
 
Type Book
 
Identifier 2310-5283
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4001
 
Language ua