Запис Детальніше

Композиція жирової начинки для вафель «Злакові»

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Композиція жирової начинки для вафель «Злакові»
 
Creator Пахомова, Інна Володимирівна
Сирохман, Іван Васильович
 
Description Об’єкт корисної моделі: композиція жирової начинки для вафель «Злакові».
Галузь застосування: харчова промисловість, зокрема кондитерська галузь.
Суть корисної моделі: композиція жирової начинки для вафель «Злакові», яка містить цукрову пудру, молоко сухе знежирене. З метою створення вафель з підвищеною харчовою і біологічною цінністю, з подовженим терміном придатності до споживання композиція начинки додатково містить рослинно-вершкову суміш та підвищену кількість молока сухого знежиреного, кокосову олію, висівки ячмінні, насіння сезаму, порошки кореню цикорію, кориці та кмину, аскорбінову кислоту.


Технічний результат: створення вафельних виробів з підвищеною харчовою та біологічною цінністю з подовженим терміном придатності до споживання.
 
Publisher Бюл. № 15.
 
Date 2016-06-06T20:11:52Z
2016-06-06T20:11:52Z
2015-08-10
 
Type Book
 
Identifier Пат. 100729 Україна, МПК (2006.01) А21D 13/08. Композиція жирової начинки для вафель «Злакові» / Пахомова І. В., Сирохман І. В.; заявник і патентовласник ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». – № u 2015 00977 ; заявл. 09.02.2015 ; опубл. 10.08.2015, Бюл. № 15.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4114
 
Language ua