Композиція жирової начинки для вафель «Злакові»
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Композиція жирової начинки для вафель «Злакові»
|
|
Creator |
Пахомова, Інна Володимирівна
Сирохман, Іван Васильович |
|
Description |
Об’єкт корисної моделі: композиція жирової начинки для вафель «Злакові». Галузь застосування: харчова промисловість, зокрема кондитерська галузь. Суть корисної моделі: композиція жирової начинки для вафель «Злакові», яка містить цукрову пудру, молоко сухе знежирене. З метою створення вафель з підвищеною харчовою і біологічною цінністю, з подовженим терміном придатності до споживання композиція начинки додатково містить рослинно-вершкову суміш та підвищену кількість молока сухого знежиреного, кокосову олію, висівки ячмінні, насіння сезаму, порошки кореню цикорію, кориці та кмину, аскорбінову кислоту. Технічний результат: створення вафельних виробів з підвищеною харчовою та біологічною цінністю з подовженим терміном придатності до споживання. |
|
Publisher |
Бюл. № 15.
|
|
Date |
2016-06-06T20:11:52Z
2016-06-06T20:11:52Z 2015-08-10 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Пат. 100729 Україна, МПК (2006.01) А21D 13/08. Композиція жирової начинки для вафель «Злакові» / Пахомова І. В., Сирохман І. В.; заявник і патентовласник ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі». – № u 2015 00977 ; заявл. 09.02.2015 ; опубл. 10.08.2015, Бюл. № 15.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4114 |
|
Language |
ua
|
|