Запис Детальніше

Вплив нетрадиційних інгредієнтів на харчову цінність вафель

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив нетрадиційних інгредієнтів на харчову цінність вафель
 
Creator Пахомова, Інна Володимирівна
 
Description Пахомова І. В. Вплив нетрадиційних інгредієнтів на харчову цінність вафель / І. В. Пахомова // Проблеми формування асортименту, якості і екологічної безпечності товарів : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., (Львів, 12 листоп. 2015 р.). – Львів : ЛКІ, 2015. – С. 165-168.
 
Date 2016-06-08T10:12:03Z
2016-06-08T10:12:03Z
2016-06-08
 
Type Book
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4153
 
Language ua