Вплив нетрадиційних інгредієнтів на харчову цінність вафель
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив нетрадиційних інгредієнтів на харчову цінність вафель
|
|
| Creator |
Пахомова, Інна Володимирівна
|
|
| Description |
Пахомова І. В. Вплив нетрадиційних інгредієнтів на харчову цінність вафель / І. В. Пахомова // Проблеми формування асортименту, якості і екологічної безпечності товарів : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., (Львів, 12 листоп. 2015 р.). – Львів : ЛКІ, 2015. – С. 165-168.
|
|
| Date |
2016-06-08T10:12:03Z
2016-06-08T10:12:03Z 2016-06-08 |
|
| Type |
Book
|
|
| Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4153
|
|
| Language |
ua
|
|