Запис Детальніше

Історія економіки та економічної думки: структурно-логічні схеми, таблиці, малюнки

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Історія економіки та економічної думки: структурно-логічні схеми, таблиці, малюнки
 
Creator Краус, Наталія Миколаївна
 
Subject історія економіки
економічна думка
 
Description Навчальний посібник з історії економіки та економічної думки закладає основи економічної освіти, професійного погляду на явища, процеси і закономірності розвитку економічного життя суспільства протягом всього існування людства.
Особливістю посібника є те, що матеріал історії економіки й економічної думки подано з використанням структурно-логічних схем, таблиць і наглядних малюнків, що полегшує розуміння логіки зародження та еволюції концепцій, теорій, поглядів на економічні процеси, пізнання їх динамічних й суперечливих взаємозв’язків. Схеми і таблиці можуть використовуватися як доповнення до навчального посібника з історії економіки та економічної думки (див., напр.: Історія економіки та економічної думки : навч. посібник (модульний варіант) / Д. П. Богиня, Н. М. Краус, О. В. Манжура та ін. – Хмельницький : ХНУ, 2010. – 428 с.), а також для швидкого повторення курсу при підготовці до іспиту.
Видання рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, науковців, викладачів, аспірантів, усіх, хто цікавиться історією економіки та економічної думки, економічною теорією.
 
Publisher Київ: Центр учбової літератури
 
Date 2016-06-01T17:51:15Z
2016-06-01T17:51:15Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Краус Н. М. Історія економіки та економічної думки: структурно-логічні схеми, таблиці, малюнки: навч. посібник / Н. М. Краус. – Київ: Центр учбової літератури, 2014. – 504 с.
978-617-673-251-8
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4034
 
Language ua