Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ БЮДЖЕТНОГО ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ БЮДЖЕТНОГО ПЛАНУВАННЯ
ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА
 
Creator Новікова, М.М.
Волкова, М.В.
 
Subject Публикации в других изданиях
 
Description У статті розглянуто комплекс питань формування та адаптації системи управління витратами підприємств міського господарства до мінливих умов нестабільного економічного середовища господарювання. Обґрунтована доцільність методичного підходу щодо створення інтегрованої системи бюджетування витрат підприємства та руху фінансових ресурсів. Доведена необхідність комплексного підходу до формування набору планів та відповідних до них управлінських дій і заходів. Наведена послідовність нормативно-методичного та організаційного забезпечення побудови системи бюджетного управління та наведений зміст етапів. Розроблена послідовність бюджетного планування руху грошових коштів та доходів і витрат підприємства. Представлено структурно-функціональне та нормативно-
методичне забезпечення бюджетного планування на підприємстві. Наведені заходи з інформаційно-аналітичного забезпечення управлінського процесу. Визначено послідовність обґрунтування заходів щодо удосконалення організаційного та нормативно-методичного забезпечення бюджетування на підприємстві.
 
Date 2014
 
Type Статья
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/42994/1/2312.pdf
Новікова, М.М. и Волкова, М.В. (2014) МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ БЮДЖЕТНОГО ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ ПІДПРИЄМСТВ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету, серія: економічні науки, (87) (№ 1). С. 102-109.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/42994/