Запис Детальніше

ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
 
Creator Положишникова, Людмила Олександрівна
 
Subject хліб, подрібнений корінь лопуха, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники
 
Description Робота присвячена теоретичному обґрунтуванню та експериментальному підтвердженню використання нетрадиційної рослинної сировини (подрібненого кореня лопуха) у технологіях хліба. Досліджено показники якості готових виробів (органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні), які відповідають вимогам нормативної документації на хліб пшеничний і забезпечують розширення асортименту і покращення поживної цінності
 
Publisher ОНАХТ
 
Date 2016-06-14T09:15:54Z
2016-06-14T09:15:54Z
2015-11
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4239
 
Language ua
 
Relation Випуск 48,2015;