ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
|
|
Creator |
Положишникова, Людмила Олександрівна
|
|
Subject |
хліб, подрібнений корінь лопуха, органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні показники
|
|
Description |
Робота присвячена теоретичному обґрунтуванню та експериментальному підтвердженню використання нетрадиційної рослинної сировини (подрібненого кореня лопуха) у технологіях хліба. Досліджено показники якості готових виробів (органолептичні, фізико-хімічні, мікробіологічні), які відповідають вимогам нормативної документації на хліб пшеничний і забезпечують розширення асортименту і покращення поживної цінності
|
|
Publisher |
ОНАХТ
|
|
Date |
2016-06-14T09:15:54Z
2016-06-14T09:15:54Z 2015-11 |
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4239
|
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Випуск 48,2015;
|
|