Запис Детальніше

Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання інноваційних методів обробки мясної сировини для отримання високоякісної продукції
 
Creator Чоні, Інна Володимирівна
Суткович, Тетяна Юліанівна
Бородай, Анжела Борисівна
 
Subject вакуум, гіпобаричні умови, вакуумування, пульсуючий вакуум, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, яблучний сік, жарення двостороннім способом, умови елекроосмосу.
 
Description Проаналізовано сучасні тенденції використання вакууму при попередній обробці
сировини та виявлено основні проблеми в процесі виготовлення якісної м’ясної
продукції. Науково обґрунтовано вплив пульсуючого вакууму на структурні елементи
м’язової тканини. Встановлено, що саме попереднє вакуумування м’ясної сировини у
яблучному соці дає змогу отримати ніжну та соковиту готову продукцію.
Досліджена можливість використання двостороннього жарення в умовах
електроосмосу для досягнення кулінарної готовності, вагомого скорочення тривалості
термічної обробки та покращення органолептичних та фізико-хімічних показників
продукту.
Доведена доцільність поєднання таких технологічних прийомів як вакуумування
м’ясної сировини у яблучному соці з подальшою термічною обробкою в апараті для
двостороннього жарення в умовах електроосмосу з метою покращення якості
органолептичних показників та збільшення виходу готового продукту.
 
Publisher Львів
 
Date 2016-06-14T11:33:27Z
2016-06-14T11:33:27Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького
2413-5550
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4242
 
Language ua
 
Relation ;Т. 17 №4(64)