Запис Детальніше

ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ
USE OF NATURAL STABILIZERS IN EMULSION PRODUCTION PROCESS
 
Creator Чоні, Інна Володимирівна
Суткович, Тетяна Юліанівна
 
Subject соуси емульсійного типу, рецептурні компоненти, наповнювачі рослинного походження, емульгування олії, стабілізатори
 
Description У широкому асортименті харчових продуктів значну питому вагу складають вироби з емульсійною структурою. Зростання попиту на дану продукцію обумовлено її універсальністю, високими споживчими властивостями, можливістю регулювання хімічного складу готових страв. Тому розширення асортименту соусів за рахунок додавання природних стабілізаторів є досить актуальним
 
Publisher Полтава, ПУЕТ
 
Date 2016-06-14T11:41:34Z
2016-06-14T11:41:34Z
2015-01
 
Type Article
 
Identifier Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4243
 
Language ua
 
Relation Технічні науки;№ 1 (73)