ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНИХ СТАБІЛІЗАТОРІВ У ТЕХНОЛОГІЇ ЕМУЛЬСІЙНОЇ ПРОДУКЦІЇ
USE OF NATURAL STABILIZERS IN EMULSION PRODUCTION PROCESS |
|
Creator |
Чоні, Інна Володимирівна
Суткович, Тетяна Юліанівна |
|
Subject |
соуси емульсійного типу, рецептурні компоненти, наповнювачі рослинного походження, емульгування олії, стабілізатори
|
|
Description |
У широкому асортименті харчових продуктів значну питому вагу складають вироби з емульсійною структурою. Зростання попиту на дану продукцію обумовлено її універсальністю, високими споживчими властивостями, можливістю регулювання хімічного складу готових страв. Тому розширення асортименту соусів за рахунок додавання природних стабілізаторів є досить актуальним
|
|
Publisher |
Полтава, ПУЕТ
|
|
Date |
2016-06-14T11:41:34Z
2016-06-14T11:41:34Z 2015-01 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4243 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Технічні науки;№ 1 (73)
|
|